Over mijzelf

Mijn naam is Stephanie Feijtel, geboren in 1988 en woon samen met mijn vriend, een hond, 4 katten, 2 konijnen en 6 kippen.

In 2006 ben ik begonnen met de opleiding tot verzorgende, omdat ik graag mensen wilde helpen die zorg nodig hadden. Ik heb toen in verschillende verzorgingshuizen gewerkt en ook stage gelopen in de kraamzorg.

Na het afronden van deze opleiding besloot ik om verder te leren voor verpleegkundige omdat ik graag meer diepgang wilde hebben.

Deze opleiding heb ik intern bij Emergis gevolgd wat 2 mooie en bijzondere jaren waren en waar ik veel kennis heb opgedaan in de psyche van een mens en tevens mezelf goed heb leren kennen.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken in het ziekenhuis op een psychiatrische afdeling wat ook een mooie tijd was, maar waar weinig tijd was (vond ik) voor de mens als persoon. Dit vind ik zelf erg belangrijk en ik ben hiermee gestopt. Vervolgens ben ik gaan werken in een verpleeghuis op diverse psychiatrische afdelingen.

1.10

In 2013 ben ik begonnen met de opleiding voetreflex plus bij Total Health tot voetreflextherapeut. Dit is een opleiding waar zowel de Westerse als de Chinese geneeskunde wordt behandeld. Deze behandelingen kunnen in de praktijk gecombineerd worden, waardoor de behandelingen extra krachtig worden en meer effect zullen hebben op het uiteindelijke resultaat.

Deze opleiding is voor mij een echte eyeopener geweest, er wordt gekeken waardoor de klacht ontstaat zowel op lichamelijk als op psychisch vlak. De afgelopen jaren heb ik zelf mogen ervaren hoe krachtig voetreflextherapie kan zijn door middel van massages en het stimuleren van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Ook vind ik tijd en aandacht voor de klant erg belangrijk. Dit is in de reguliere zorg steeds minder aanwezig door alle bezuinigingen. In mijn eigen praktijk kan ik hier wel aandacht aan besteden met een behandeling die afgestemd is op de klant zelf.

DSC_0078