Over Voedsoul

Begin 2014 heb ik besloten om mijn eigen praktijk op te starten, zodat ik alles wat ik geleerd heb in de praktijk kan brengen en mensen kan laten ervaren welke kracht voetreflextherapie kan hebben in het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

1.2

De naam VoedSoul heeft verschillende krachten die ik graag wil uitleggen.

– Zoals je het uitspreekt: Voetzool vanwege alle reflexzones die zich hierin bevinden en ik dit gedeelte van de voeten onder andere masseer
Voedsel: een 2e manier om het uit te spreken en omdat ik ook met voedingsadviezen werk.
Soul Omdat ik niet alleen op lichamelijke klachten werk, maar de mens als één geheel zie en de ziel hier ook erg belangrijk in is.
S van Stephanie
Gun u zelf een bewust en verantwoord cadeau om op een natuurlijke wijze klachten te verminderen of preventief klachten te voorkomen.

Ik zie u dan ook graag tegemoet in mijn praktijk.

NB. De praktijkruimte is op de 1e verdieping die alleen per trap bereikt kan worden.

 

Overige informatie:

Vergoedingen:
Voetreflextherapie behoort tot de alternatieve geneeswijzen en wordt daarom door bepaalde ziektekostenverzekeraars vergoed wanneer de praktijk aangesloten is bij een vakbond. Ook is de vergoeding afhankelijk van het soort verzekering dat u heeft.
In de praktijk worden de behandelingen niet vergoed. Dat is ook een van de redenen dat deze behandelingen goedkoper kunnen worden aangeboden.
Echter is de opleiding voetreflexPlus wel een erkende HBO opleiding en vanwege mijn BIG-registratie is er ook een medische achtergrond aanwezig.

Ethiek:
– Alle persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt, ook ik houd mij vanuit mijn medische achtergrond aan een geheimhoudingsplicht.
– De massages, welke vorm dan ook zijn absoluut niet erotisch van aard.
Dergelijk gedrag word niet getolereerd.

Zakelijk:
Ook voor bedrijven kan voetreflextherapie een mogelijkheid zijn. Omdat de voetreflex massages een vitaliserend, ontspannend en genezend vermogen hebben kan dit gebruikt worden in verschillende vitaliteit programma’s maar ook gewoon om de medewerkers iets aan te kunnen bieden. U zult merken dat werknemers weer meer energie hebben na een massage.

Cadeaubon:
Cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar voor verschillende behandelingen.

Afspraak wijzigen:
Mocht u onverhoopt een gemaakte afspraak niet na kunnen komen, dan wordt u verzocht deze uiterlijk 24 uur voor aanvang telefonisch, per mail of via whatsapp te annuleren. De gereserveerde tijd word dan niet in rekening gebracht.

 

 

Privacy beleid:
Over ons privacy beleid
Praktijk Voedsoul geeft veel om uw privacy. Er worden daarom uitsluitend gegevens verwerkt die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u beschikken.
De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 25 mei 2018. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld.
Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met de praktijk.

Doel van de gegevensverwerking
Persoonsgegevens die wij verwerken

Praktijk voedsoul verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 • Voor en achternaam
 • Geslacht
 • Telefoonnummer
 • Emailadres
 • Adres gegevens
 • Zonodig bankrekeningnummer
 • Medische gegevens

Algemeen doel van de verwerking
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen.
Deze derden zijn net als wij tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of eed of wettelijke verplichting (WGBO).

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen.
Als uw behandelende therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens van uw dossier.
Eventueel worden gegevens gedeeld met een andere behandelaar ook uitdrukkelijk alleen met uw toestemming.
Gegevens kunnen worden gebruikt tijdens intercollegiale toetsing waarbij de gebruikte gegevens zijn geanonimiseerd.

Bij diefstal van elektronische apparaten(Zoals telefoon, laptop) of andere gegevens worden je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.

Bewaartermijnen
De gegevens in het cliënten dossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst wordt vereist 15 jaar bewaard.

Overzicht gegevensverwerkers

 • Email ( outlook )
 • Rabobank ( Wanneer u gebruik maakt van betalen via pin of overboeking)
 • Izettle ( Wanneer u gebruik maakt van betalen via de pin)
 • IDRV camera ( beveiliging rondom de praktijk buiten. )
 • Belastingdienst ( Alleen administratieve gegevens wanneer dit nodig is. Nooit de medische gegegevens)
 • Social media (wanneer u zelf kiest om op de facebook pagina te kijken van Praktijk Voedsoul)

Uw rechten

 • Inzage recht
 • Rectificatierecht
 • Recht van bezwaar

Contact gegevens
Praktijk Voedsoul
Kattendijksedijk 19
4463 AL Goes
06-23 96 81 05
voedsoul@outlook.com/ www.voedsoul.nl
Contactpersoon: Stephanie Feijtel

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren